مشاوره حقوقی رایگان - پیش قسط مهریه

باسلام خدمت وکلا محترم.
همسرم 15 سال کارمند شرکت نفت می باشد و حقوق بیش از 20 میلیون دارد. مهریه ام 114 سکه مهریه می باشد اما یک سکه پیش و هر ده ماه یک سکه بریدن. آیا اعتراض کنم، پیش قسط تغییر می کند یا فقط اقساط ممکن است تغییر کند.

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اگر موعد اعتراض نگذشته باشد هر 2 امکان دارد . و اگر موعد اعتراض گذشته باشد باید استطاعت سوهر اثبات گردد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....