مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام خدمت وکلای عزیز من باید مهریه پرداخت کنم آیا اولین قسط بعد از پرداخت پیش قسط محاسبه میشود یا بعد از قطعی شدن دادنامه و آیا باید سکه طرح جدید بدهیم یا قدیم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از قطعی شدن رای باید بلافاصله پیش قسط پرداخت شود و بعد اقساط مقرر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از ابلاغ اجراییه و پرداخت پیش قسط اول قسط را باید پرداخت کنید
سکه طرح جدید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا هر گونه پرداخت پس از قطعی شدن و ابلاغ اجراییه شروع می گرددمراتب در دادنامه مشخص می گردد اگر در عقدنامه تعیین نشده طرح جدید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از ابلاغ اجراییه و پرداخت پیش قسط اول قسط را باید پرداخت کنید و نوع سکه را از اجرای احکام پیگیری کنید