مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در مغازه

سلام خسته نباشید
رفیقم مغازه داشته و به من پیشنهاد یک سوم از سود را دادند صفر تا صد همه چی برعهده ایشون بوده و من فقط فروشنده بودم سه سال کار کردیم بدون قرارداد کتبی همه چی بینمون شفاهی بوده در این سه سال کلا به من بطور نامنظم حدود 50میلیون دادند و من حساب کردم در این سه سال نزدیک یک میلیارد و سیصد تومن فروش داشتند با سود های 50 درصد الی 100درصد الی...و الان ایشون ادعا میکنند ک یک چهارم از سود قرار ما بود.اگر من شکایت کنم میتونم مبلغی را دریافت کنم و خسارت هم میتواند دریافت برای تاخیر در پراخت چون الان هشت ماهه ک این مساله بوجود اومده و پول من داره با این تورم ارزشش هرروز کمتر میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه به جهت اینکه قراردادی ندارید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با اثبات قرارداد شفاهی قابل پیگیری هست