مشاوره حقوقی رایگان - اقدام بعد از تامین دلیل

سلام ارادت به همه عزیزان
تصادف کردم مقصر 100 درصد شدم اعتراض به کروکی داشتم براای تهیه عریضه دفتر قضایی رفتم اونجا برام نوشتن تامین دلیل که با یه کارشناس دادگستری فاکتورهای هزینه ماشینم رو دادم میخاستم بپرسم من به کروکی اعتراض دارم بعد از تامین دلیل چیکار کنم؟
تشکر دوستان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با همان تامین دلیل
دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اشتباه کردید

شما باید ابتدا به نظریه افسر راهنمایی و کروکی اعتراض میکردید و درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را میکردید تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد و بعد تامین دلیل را برای تعیین میزان خسارت وارده به خودرو خود ، را اقامه میکردید و