مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه وسایل مستاجر

سلام و عرض خسته نباشید
مستاجر منزل رو تخلیه نمیکرد و در زمانی که حضور نداشتن قفل خانه در حضور نماینده دادستانی تعویض شد و وسایل با مسئولیت امین در همان مکان نگهداری میشود و نماینده در اون زمان از وسایل موجود در منزل لیستی تهیه نکردند و فقط یک کپی از صورت جلسه رو به درب منزل چسباندن حالا سوال بنده این هست که در حین تخلیه آیا باید مامور اجرا حضور داشته باشه که ناظر بر دریافت کلیه اموال از طرف مستاجر باشه که بعدا نتونه از امین بابت خسارت یا کم و کاست لوازم شکایت کنه یا باید به کلانتری مراجعه کنیم و با مامورین ناظر بر تخلیه کامل باشیم
تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله جهت پیشگیری از ادعای واهی با نظارت و ...انجام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امین اموال باید حضور نماینده اجرا ، اموال را تسلیم مستاجر نماید