مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه آپارتمان بدون اطلاع مستاجر

سلام. بنده3سال پیش اجاره آپارتمان بصورت دست نوشته با پدر خانمم امضاء و اثر انگشت زدیم بعد از ان 2سال بصورت شفاهی و اضافه کردن مبلغ اجاره سکونت داشتم. تا 6/2 /401 شفاهی تمدید شد.ولی 2ماه پیش منزل خود را فروخت وبنده آپارتمان اجاره کردم ولی مقداری وسایل نبردم آیا موجر میتواند بدون اطلاع دادن و درخواست دروغ تصرف عد‌وانی لوازم مرا تخلیه و ادعا خالی بودن منزل را نماید. و منکر و دیه شود. سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر موجر جهت تخلیه باید حکم داشته باشد و بدون حکم حق تخلیه ملک را ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید ثابت کنید که وسیله داخلش بوده و به شما

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیردادخواست مطالبه ودیعه به استناد قرارداد پرینت واریز به حساب و یا شهادت شهود نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه وسایلی در منزل دارید نمی‌تواند تخلیه کند مگر به حکم دادگاه یا شورای حل اختلاف

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
موجر بصورت خودسرانه حق تخلیه ملک را ندارد ضمن اینکه برای تخلیه ملک بایستی روال قانونی و از طریق شورای حل اختلاف اقدام نماید هم‌چنین علیرغم مصوبه سیاسی دولت در مورد اجاره املاک با تصویب حداکثر 25 درصد اجاره بها در صورت موافقت مستأجر حق بیرون کردن مستأجر را ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در تصرف عدوانی سوء‌نیت شما باید اثبات شود در مهلت مقرر اعتراض کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر موجر جهت تخلیه باید حکم داشته باشد

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام تازمانی که قرارداد اجاره معتبر باشد کسی حق ورود به حریم شخصی شما را ندارد‌.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موجه حق اقدام خودسرانه بدون اجازه قضایی را نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیردادخواست مطالبه ودیعه به استناد قرارداد پرینت واریز به حساب و یا شهادت شهود نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

چون مدت شما تموم شده در سنوات گذشته میتونن با نظارت دستگاه قضا اموال شما رو تحویل امین بدن ولی شخصا خیر ویرایش ایشان جرمه

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با سلام
چنین حقی را ندارد مگر با حکم دادگاه