مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مدارک

سلام
اینجانب کپی مدارکم و مقداری پول به یک شرکت دادم تا ضمن عقد قرارداد برام لوله کشی انجام دهد . ایشان بدون عقد قرارداد و رضایت من، در نظام مهندسی برای من پرونده باز کردند و زمانی که من سر کارگاه ساختمانی نبودم اقدام به لوله کشی کردند و هم اکنون من را در کار انجام شده قرار داده اند و چون قرارداد ندارم از من پولهای هنگفت برای اتمام کار میخواد.
با توجه به اینکه ایشان ابتدا قرار بود با من قرارداد ببندد ولی این کار را نکرده و خودسر در نظام مهندسی برای من پرونده باز کرده آیا من میتوانم از ایشان و نظام مهندسی به جرم سو استفاده از مدارک یا جرم دیگری شکایت کیفری کنم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت کیفری خیر.
اما زمانیکه آنها برای دریافت حق الزحمه دادخواست دادند می توانید نرخ آنها را قبول نکنید . با گرفتن تامین دلیل از شورا از طریق کارشناس مبنی بر ارزیابی هزینه متناسب با کار انجام شده ، مطمئن شوید حق الزحمه واقعی چقدر است.