مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام خدمت وکلا محترم
بنده سال 86 ازدواج کرده و دارای 2فرزند یک پسر5 ساله و دختر7ساله عقد خانم 25مثقال طلا بوده که نقد برایش گرفته ام و 10میلیون پول نقد که حق مهریه خانمم هست اما طلاها را همان سال فروخته ام یا بهتر است بگویم فروختیم و حال مدت یک ماه است که خانمم را به خاطر بی احترامی به خودم و خانواده ام را بیرون کرده ام که 8ماه حامله میباشد و طرف خانواده همسرم من را به نگه نداشتن بچه هایم تهدید میکنند امروز رفتم مشاوره گرفته و وکیل به من گفته اگه طلاها را خریداری کرده باشی فقط باید مهریه را بدهی اما درمورد طفل کوچکم که یک ماه دیگر به دنیا میاد باید چکار کنم ایا قبل از طلاق میتوانم ان را تحویل بهزیستی یا پدر و مادر دیگر قرار دهم
باتشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

باید کلیه حق و حقوق ایشان را طبق نظر دادگاه بدهید درمورد بچه ها هم دادگاه تعیین تکلیف میکند