مشاوره حقوقی رایگان - قیمیت مادر طلاق گرفته بعداز فوت مرد

سلام دختر من یکسال پیش از شوهرش طلاق گرفته‌ و الان مدت سه هفته هست که همسرش فوت کرده و تو این مدت طلاق فرزند پسر که الان 8 سالش هست پیش مادر بوده و مادر ازدواج نکرده حالا بعد از فوت پدر مادرش میتواند فرزندش را خودش نگهدارد یا قیم یا حضانت پدر بزرگ زنده است و مخارج طفل را قبول کرده چگونه میشود قانونی کرد و چطور میشه فهمید که پدر طفل چه اموالی دارد که به پسرش برسد ممنون میشم جوابم رو بدهید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بعد عز فوت یکی از زوجین حضانت با شخصی که زنده هست میباشد و خرجی را میتوان از پدر بزرگ در صورت تمکن مالی دریافت نمود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورت فوت یکی ازابوین حضانت طفل باکسی است که زنده است بنابراین حضانت طفل درصورت فوت پدر بامادراست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حضانت با مادر است ولی قیومیت و پرداخت نفقه با جد پدری است.
در خصوص استعلام اموال باید تقسیم ماترک داد.
وکیل بگیرید