مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزند جانباز

با سلام بنده فرزند جانباز (30درصد) و آزاده (28ماه) و مدرک لیسانس حدود یکسال است به صورت قرارداد معین (با شرکت در آزمون) در محیط زیست مشغول به کار می باشم آیا راهی برای تبدیل وضعیت اینجانب به رسمی یا پیمانی وجود دارد؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : بستگی به نوع قرارداد ‌مدت زمان وشرایط ضمن عقد قرارداد دارد ، آیا نخست با پیمانکار یا شرکتی قرارداد بسته اید یا با سازمان محیط زیست .
که در مجموع بایستی هر کدام لحاظ گردد تا منجر به پاسخ مدقن شود .
موفق باشید