مشاوره حقوقی رایگان - سفته من باب ضمانت

سلام بنده مبلغ 10 میلیون سفته به کارفرمای خود دادم بابت ضمانت کار و این مورد (بابت ضمانت) در سفته قید شد. ایشون با توجه به اصرار بنده به دادن یک نسخه از قرارداد این کارو نکرد و حتی به خاطر هزینه کارت به کارت کردن منو گول زد و حقوقم رو دستی میداد حتی اجازه نداد من از سفته کپی بگیرم گفت ما با هم این حرفا رو داریم دختر و من ساده... من فقط یک شاهد عینی و پیامک هایی که از ایشون دارم میتونم ثابت کنم 9 ماه اونجا کار کردم حدود یک ماه قبل خیلی مسالمت امیز به ایشون گفتم دخترم به خاطر اضطراب از دوری دچار مشکلاتی مثل لکنت و .. شده من دیگه نمیتونم بیام سر کار ایشون گفتن باش تا نیرو بگیرم من یک ماه دیگه هم موندم و دست اخر به خاطر مرخصی برای پزشک دخترم با ایشون بحث کردیم و ایشون امد در منزل من و کلید خواست و وقتی من امتناع کردم که اول سفته بعد کلید ایشون از طریق تلفنی منو تهدید کرد که سفتتو اجرا میزارم در حال حاضر من نه حقوق این یک ماه رو میخوام و نه هیچ حق دیگه ای رو از ایشون میخوام فقط سفته خودم رو میخوام
با توجه به اینکه به دلیل نا اگاهی من حتی شماره سفته خودم رو ندارم و هیچ چیزی از سفته دستم نیست .
فقط روز اخر ایشون دو تا پیام به من دادن
1.از چی میترسی بیا یه کاغذ بنویسیم سفته دست منه کلیدو بده.
2.سفتت جاش پیش من محفوظ کلیدو به من بده
و یک بارم تلفنی تهدید کردن که سفته رو اجرا میزارم ولی صداشو ضبط نکردم.
با این شرایط که همه چیز بر علیه منه ایا میتونم سفتمو از ایشون بگیرم؟؟؟؟
من فقطو فقطو فقط سفته رو میخوام همین و چنانچه ایشون امتناع کرد و سفته رو پس نداد چه کاری میتونه با سفته من بکنه
از لحاظ مالی تحت هیچ شرایطی توان مالی پرداخت 10 میلیون رو ندارم

پاسخ ها :

یک وکیل

هم شما مرتکب جرم شده اید هم ایشان. باید تابع قانون باشید. حق ندارید کلید را نگهدارید.