مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر حین کار

سلام. بنده بمدت 11سال دریک شرکت خصوصی در وپنجره سازی کار کردم ،حین کار آسیب دیدم دیسک 3،4و4،5من دچار بیرون زدگی شده که این امر راه رفتن رو هم برام سخت کرده 1 ماه استعلاجی بیمه تایید شده.آیا امکان دریافت غرامت ودیه هست چون کارفرما عنوان کرده از اولش کار رو دیدید ...این کار، کار یدی هستش و امکان هر مورد این چنینی هستش ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه بدون تفسیر شما این حادثه ایجاد شده باشد بررسی های لازم از طریق پزشکی و کارشناسی صورت خواهد گرفت تا در به در صورت تایید بیمه از کار افتادگی برای شما مستقر شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حادثه حین کار باشد می توانید دیه خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق بیمه پیگیری نمایید تا بیماری شما در کمیسیون بررسی گردد و