مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

سلام،من حین کار پاهام ضربه دید بهداری شرکت معاینه کرد شکستگی نداشتم و چون دردش افتاد نذاشتم ببرنم اورژانس برای عکس گرفتن بعد که خونه رفتم دردش شروع شد و دکتر گفت آسیب دیده،می خوام بدونم با گذشت یک روز اگه مشکلی پیش بیاد شامل بیمه میشم یا باید همون موقع به اورژانس مراجعه میکردم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که نامه پزشک ممهور به مهر و ممضی به امضا را داشته باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر در حین کار آسیب دیده باشید و بیمه حوادث داشته باشید می توانید از بیمه استفاده کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است
بله بیمه به شما تعلق می‌گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مشکلی نیست می‌تواند به اورژانس مراجعه بکنید و تقاضای طول درمان از پزشکی قانونی کنید