مشاوره حقوقی رایگان - فرستادن نامه به زندانی محکوم به قتل

سلام میخوام برای یک زندانی یک نامه بفرستم از اشناهاش نیستم ایا طریقی هست یامیتونم ملاقاتش کنم؟راهی هست برای ارتباط باهاش؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق اداره پست اقدام به ارسال نامه به فرد مذبور نمایید لیکن توجه نمایید محتوای نامه مذبور توسط مسئول ارسال نامه زندانیان که از مامورین موثق و مورد اعتماد می باشد مطالعه و برسی شده و پس از امضا و مهر به ایشان تحویل داده خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان ملاقات وجود ندارد.
برای ارسال نامه نیز از اداره پست پیگیری کنید.