مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

همسر صیغه ای من بعد از هفت سال باهم بودن واعتماد کامل و رفت وآمد ب دخترم قصد تجاوز داشته من باید چکار کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر جرمی تاکنون واقع نشده است دخترتان را از او دور کنید .

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

اگر مدرک با شهودی دارید میتوانید شکایت کنید
و به شرط اثبات ادعاشون در دادگاه ، امکان محکومیت اون شخص وجود داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف قصد تجاوز نمی شود شکایت کرد.
اگر تعرض کرده باشد می توانید شکایت کنید.
اگر کاری نکرده باشد بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود