مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور دست دوم از مغازه

سلام
من یه موتور کاکرده از مغازه ای خریدم ( که البته فروشنده شخص دیگری است) به مبلغ 100 میلیون تومان، 80 میلیون به حساب فروشنده واریز کردم، مابقی مبلغ را در قولنامه ذکر شده که 6 ماهه پرداخت کنم.
من موتور را به همراه کارت موتور دریافت کردم. مغازه دار گفت که سند به نام من و خودش میشه تا 6 ماه دیگه که برم برای فک پلاک.
اما قولنامه فقط در مغازه موند و گفتن که بعد از 6 ماه و پرداخت کامل اقساط برم برای تغییر مالکیت.
میخواستم بپرسم آیا مشکل خاصی وجود نداره برای این معامله ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در حال حاضر معامله ای که انجام داده اید ریسک بالایی دارد . چراکه هیچگونه مدرکی دال بر انجام معامله در اختیار ندارید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما برای اثبات معامله باید از خریدار یک نسخه از قرارداد را بگیرید.
اگر بعداً مشکلی پیش بیاد برای شکایت باید قرارداد داشته باشید و بدون قرارداد در دادگاه به مشکل می‌خورید.