مشاوره حقوقی رایگان - راجب جهیزیه

سلام خسته نباشید بندزندانی هستم و مدت 27سال برام زندان بریدن و 3سال از حکمم کشیدم حالا بعد 3سال زندگی مشترک خانمم درخواست طلاق کرده و مقداری از جهیزش برده و یه مقدار از وسایل از جمله فرش و تلوزیون و ماشین لباسشویی من فروختم پولشو خرج بیمارستان کرد حالا اخطار امده برم شورای حل اختلاف لطفا راهنمای کنید در شورا چگونه از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

طلاق در دادگاه خانواده رسیدگی میشه و ایشان حق طلاق و استرداد جهیزیه را دارد.