مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو قبل از به اجرا گذاشتن مهریه

با سلام خدمت وکلای عزیز .من سال 94یه منزل مسکونی خریداری کردم و پول رو به حساب خانمم واریز کردم ومنزل رو از ابتدا به نام خانمم زدم به عنوان هدیه و مستحکم شدن بنیان خانواده و الان بعد چند سال بنابه دلایلی که میگن از اول لیاقت منو نداشتی و با شخص دیگری وارد رابطه شده بودند.میخواستم بدونم منزل رو میتونم برگردونم؟یه خودرو پراید هم دارم که به نامم هست سندی نه و فقط پلاک به نامم هست .آیا میتونن به عنوان مهریه توقیف کنن؟یا اینکه میتونم قبل از اینکه تقاضای مهریه کنن خودرو را بفروشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل از درخواست مهریه می توانید فک پلاک کنید.
در خصوص منزل می توانید با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست رجوع از هبه بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
دقت شود معامله صوری صورت نپذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله با شرایطی خاص امکان اقامه دادخواست رجوع از هبه
و یا دادخواست مطالبه وجه
وجود خواهد داشت

بله خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و قابل توقیف است مگر شما پلاک خودرو را قبل از توقیف خودرو ، انتقال بدهید