مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن 3دانگ منزل مسکونی

با سلام‌بنده 3دانگ از منزل مسکونی ام را در دفترخانه بصورت سندتک برگ و قطعی بنام همسرم زدم،آیا راهی وجود داره که من بدون شکایت و پاسگاه دادگاه رفتن بتونم ثابت کنم که این 3دانگ را من به همسرم دادم،چون باهم اختلاف داریم و ترس از آن دارم که همسرم 3دانگ را بنام فرد دیگری انتقال بدهد که من بعدا نتوانم بعنوان رجوع از هبه آن را پس بگیرم،از طرفی هم نمی‌خواهم فعلا کار به پاسگاه و دادگاه کشیده بشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی دال بر هبه بودن دارید میتوانید رجوع از هبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما باید از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید

برای تحقق رجوع از هبه شما باید ابتدا اظهارنامه دقیق برای متهب ارسال نمایید
و بعد دادخواست تنفیذ و تایید رجوع از هبه به طرفیت متهب اقامه نمایید
و ..

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
تنها را ه صحبت با همسرتان برای انتقال سند میباشد در غیر این صورت اگر مدرکی بر اثبات هبه موجود میباشدبرای رجوع ازهبه باوجود شرایط با ید اقامه دعوا کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد.
شما باید طرح دعوا کنید.
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید
و رجوع از هبه را اعلام کنید.

سپس دادخواست تایید رجوع از هبه بدهید.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
تنها راه توافق است
والا سریع اظهارنامه و دادخواست رجوع از هبه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر مدارکی دال بر رجوع از هبه دارید می توانید اقدام کنید. در غیر اینصورت بی فایده است.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام این خواست شما حتما مستلزم طرح دعوی و مراجعه به مراجع قضایی خواهد بود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
دادخواست رجوع از هبه و دستور موقت منع نقل و انتقال

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

سوال شما حقوقی نمی باشد در اینجا فقط راهکار حقوقی و قانونی ارائه می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه حتما باید دادگاه به این قضیه رسیدگی کند و رای صادر کند در غیر این صورت اگر مسالمت آمیز حل و فصل می‌شود که البته اینطور اگر این طور بود سوال مطرح نمیشد اینجا .