مشاوره حقوقی رایگان - ملکی که همسرم با یک دست‌نوشته خودش بنامم کرده

باسلام حدود هفت سال پیش متوجه شدم شوهرم زن گرفته ومن وقتی فهمیدم دادخواست طلاق دادم پس از طی جلسات مشاوره حق طلاق رو به من دادن اما با التماس شوهرم واینکه گفت یکی از واحد‌های مسکونی مو بنامت میزنم از طلاق صرف نظر کردم و بعد از مدتی بهش گفتم که تو زبونی گفتی خونه بنامت میکنم بیا بریم بنگاه و قولنامه یکی از واحدها رو برای من بنویس این کار رو نکرد وفقط یک برگه با دست خودش نوشت و به من داد پدر آن نوشت که هنگام تنظیم سند سند یکی از واحدها رو بنام همسرم مینمایم اما سند خانه ها را بنام خودش کرد وقتی بهش میگم چرا پس به وعده ت عمل نکردی میگه نباید بنام زن چیزی بزنی خودشو گم می‌کنه حالا میخواهم بدانم که آیا میتونم با این دستخط وامضا خانه را بگیرم وچون دیگر توانایی جنسیش رو از دست داده و دکتر هم نمی‌رود قصد جدایی ازش دارم اگر هم بتوانم خانه را بگیرم آیا بعد طلاق او میتواند خانه را دوباره برگرداند و به نام خودش کند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما قرار بوده خانه را به شما هبه کند و هبه قابل رجوع هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
بنظر امکان پذیر است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
البته نیاز به بررسی مدارک میباشد . منتها چنانچه در قالب تعهد این عمل صورت گرفته باشد ، میبایستی الزام به انجام تعهد همسر و پدر همسرتان را درخواست کنید