مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگی

باسلام و درود. خودرو پژو 405 مدل 90 از شخصی بصورت نقد دوسال پیش خریداری نمودم، بصورت قولنامه دستی. بعدا متوجه شدیم که خودرو لیزینگی میباشد و بدهی به ایران خودرو دارد. حال پلاک و سند خودرو بنام اینجانب نمیباشد و فقط یک قولنامه دستی دارم. تماسی که با ایرانخودرو گرفتم قبلا 8میلیون بدهی داشته که الان نزدیک 20 میلیون شده. فروشنده طمع دارد که خودرو را پس بگیرد. راهنمایی کنید که 1:چطور میتوانم پلاک و سند خودرو بنامم شود؟ 2:ایا میتواند خودروی بنده را پس بگیرد؟ 3:ایا میتوانم بدهی رو خودم پرداخت کنم بدون درنظر گرفتن جریمه و ایران خودرو سند بنامم بزنند؟ چون صاحب سند که همان فروشنده میباشد زندان میباشد و کلاهبردار لیزینگیست و حاضر به پرداخت بدهی هایش نمیباشد. با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید. بدهی را نیز شما باید بدهید تا سند قابل انتقال باشد. با گواهی پرداخت بعدا میتوانید آن را از فروشنده مطالبه کنید