مشاوره حقوقی رایگان - بیمه ایران

سلام من در شرکت کار میکنم شب کار بودم و اچار خورد به چشم راستم همان موقع گزارش حادثه ننوشتم چون فکر میکردم چیز مهمی نیست تا اینکه بعد ده روز که پیش پزشک رفتم تشخیص داد که شبکیه چشمت کنده شده به شیراز اعزام شدم در تاریخ 24/6/97 تحت عمل جراحی قرار گرفتم که عمل چشمم دو مرحله ای بود فکر نمیکردم اون ضربه باعث کندگی شبکیه شده تا بعد از سه ماه به شرکت اطلاع دادم بعد گفتن که به ما ربطی نداره خواستی همان موقع گزارش حادثه رد کنی بعد بخاطر دلسوزی گفتن ما کمکت میکنیم تا از بیمه شرکت استفاده کنی به شرطی که شکایت نکنی بعد برام گزارش حادثه نوشتن و همه کار قانونی و مدارک و تکمیل پرونده انجام دادن حدود 6ماه طول کشی بعد که معرفی شدم به پزشک معتمد فهمیدم که گزارش حادثه تاریخشو بعد از عمل رد کردن بعد بشون گفتم که اشتباه تاریخ رد کردین یعنی گزارش حادثه بعد از عمل گفتن ما خواستیم کمکت کنیم همین دیگه به ما ربطی نداره صبر کردم تا عمل دوم انجام دادم بعد خودم ادامه پرونده کامل کردم با مدارک عمل جدید و مدارک عمل اول تاریخشو با گزارش حادثه دستکاری کردم که بیمه بعد از تحقیق متوجه شدن حالا چه میشود و من چکار کنم چشمم هم کور شده با تشخیص پزشک

پاسخ ها :

یک وکیل

دستکاری مدارک یعنی جعل اسناد. اگر از شما شکایت شود محکوم به حبس یا جزای نقدی خواهید شد