مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

باسلام

باعرض خسته نباشید خدمت شما عزیز گرامی مزاحم شدم که مشکل خودم را با شما در جریان بگذارم
بنده حدود 7ماه پیش از طرف عمو و پسرش مورد تهمت به عمل ناکرده شدم آنها مدعی هستند که من ساعت 1:30دقیقه شب به در خانه شان رفته و با بنزین ماشینشان رو سوزانده ام و دوربین مداربسته همسایه روبروشان تصویر من را گرفته است ، درمورد تصویر گرفته شده توسط دوربین همسایه به دلیل فاصله زیاد و نبود نور کافی و زاویه دوربین فقط از کمر به پایین ان شخص مشخص میباشد که به ماشینشان خسارت میزند بعد از ان تصویر دوربین همسایه سرکوچه اشان هم که گرفتن آن هم به دلیل فاصله و کمبود نور کافی هویت آن شخص مشخص نمیباشد و صرفا با استفاده از تخیل و حدس و گمان خودشان این کار را به من نسبت داده اند و از من شکایت کردن و سه نفر از خودشان را به عنوان کسایکه تایید کردن ان تصویر مال بنده است برگه ای نوشته و روی پرونده گذاشته به اسم شاهد ماجرا خاستم بدانم چگونه میتوانم این مشکل را رفع کنم و ایا به ان سه نفر میشود شاهد گفت ؟
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید