مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده برای دادن وکالت نمی اید

سلام من دو روز پیش یک ماشین کوییک خریدم ساعت نه شب که طرف عجله داشت می گفت باید الان پولشو بدی منم پولشو دلار دادم به مبلغ دویست و پنجاه سه میلیون که تویه قولنامه هم قید سوده که پنجاه میلیون اش موند واسه دادن وکالت تویه محضر ما قولنامه تنظیم کردیم که توش نوشتیم در صورتی که هریک از طرفین معامله رو فسخ کنه مبلغ صد میلیون ضرر و زیان باید بده و مهلت برای دادن وکالت چهار روز نوشته شده که اگر فروشنده برای دادن وکالت و سند نیاید روزی یک میلیون ضرر و زیان باید بده الان میگه پولتو می دهم ماشین رو پس بده من چیکار کنم که بیابد سند بزنه ماشین و تمام مدارک اش پیش منه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند بدهی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون شرایط موجود در معامله و بی‌دلیل تقاضای فسخ معامله را نمایند باید خسارت های آن را جبران نماید و اگر شما مبلغ ثمن معامله را به دلار پرداخت کرده اید باید دلار دریافت کنید مگر آنکه میزان عدد ریالی آن را پرداخت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده در صورت امکان معامله را اقاله کنید
اگر قصد اقاله (به هم زدن معامله) را ندارد می توانید برای تنظیم وکالت نامه تعویض پلاک اظهارنامه ارسال کنید اگر توجه نکرد می توانید طبق قرارداد الزام وی را از دادگاه بخواهید و خسارت روزانه را که در قرارداد تعیین کردید مطالبه کنید در این صورت مجبور به ایفای تعهد خواهد شد و اگر ایفای تعهد نکرد با حکم دادگاه می توانید نسبت به تعویض پلاک اقدام کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر محترم سایت در جریان هستید که تعویض پلاک در کشور ما به دو روش انجام می‌شود یکی اینکه هر دو طرف معامله یعنی خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه را انجام می‌دهند و کار دیگر اینکه که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد که به وکالت تعویض پلاک معروف است و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد سوال شما نیز راه حل دارد که در مشاوره تلفنی بازگو میکنیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به فک پلاک بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد دادخواست الزام به ‌تنطیم سند رسمی و الزام به فک پلاک و مطالبه وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد را مطرح نمایید
و ..