مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث پدری

سلام ، خسته نباشید در بابت تقسیم ارث پدری سه مسئله وجود داره ،ممنون میشم راهنماییم کنید. 1. سال 97 بعد از فوت پدر بزرگ و مادر بزرگم ، عمه ی بزرگ تر طلا های مادر بزرگم را فروخت و پول اون رو گذاشت بانک تا سود اون رو خیرات کنه. اما توافق و قراردادی در این بابت نشد و عمه ام خودمختار این کار را انجام داد . الان طلب پول طلا به نرخ روز آیا مقدور هست؟مدرک خاصی وجود نداره و فقط وراث شاهد هستند 2. پدر بزرگم از داخل حیاط خود قسمتی را به پدرم داد و کاغذ دست نویسی هم باقی گذاشت ، پدرم با خرج خود تمام خانه را ساخت، اکنون وراث هم طلب اجاره میکنند و هم زمین خانه را ملک موروثی میخوانند 3.پدر بزرگم مقداری از مال خود را به نام عمه ی کوچک تر من ک ناتوان جسمی بود در وصیت نامه ی خود نوشت و شرط کرد که هر کسی به عمه ام رسیدگی کند ، اموال به نام عمه ام به ان میرد (چون عمه ام فرزندی ندارد) و ابتدا پدر بزرگم فوت کرد بعد عمه ی ناتوانم و بعد مادر بزرگم . اما عمه ی ناتوانم با خرج مادر بزرگم و در خانه ی آن و با کمک همه ی اهل خانواده فوت کرد، آیا اموال آن فقط به عمه های باقی مانده ام میرسد؟ خسته نباشید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است