مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با سلام.
زوجی که فرزند ندارند اما فرزند یکی از اقوام خود را پیش خودشان بیاورند تا احساس دلتنگی نکنند.
شوهر در وصیت نامه خود اعلام کند که فلان مبلغ به عنوان خمس و زکات مالش را بعد از مرگش، همسرش پرداخت کند و برای همان فرزند اقوام که نزد خود آورده اند جهیزیه و عروسی مفصلی برگزار کند و آپارتمانی هم به عنوان کادو به او بدهد و کلیه اموالش را به همسرش بدهد. اما خودش بعد از وصیت خمس مالش را پرداخت کند و خودش همان عروسی قید شده در وصیت نامه را برگزار کند اما آپارتمان نخرد و بعدا فوت کند. تکلیف وصیت نامه چیست؟ همچنان خرید آپارتمان باید انجام شود و کلیه اموالش با وجود ورثه یعنی برادرزاده هایش به همسرش میرسد؟

پاسخ ها :

نجمه فراشاهی نژاد

نجمه فراشاهی نژاد :

سلام
هر شخص میتونه تا یک سوم اموالش وصیت کنه و بیشتر از اون را باید ورثه اجازه بدهند تا اجرا شود