مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام وخسته نباشد خدمت اساتیدمحترم،ماشین بنده توقیف شده بخاطر مهریه که قسط بندی شده، من قسط چهارسال رو ندادم البته خانمم نخاست الان دوباره اقدام کرده بعد چهارسال، اگر من این قسط هایی که عقب افتاده رو بپردازم آیا ماشینم از توقیف درمیاد؟ یاهمچنان توی توقیف می‌ماند؟ ازچن نفر توی اجرای احکام پرسیدم یکی میگفت ماشینت همچنان توقیف میمونه حتا اگر قسط هارو هم بدی، یکی میگفت میتونی از توقیف درش بیاری، بالاخره نمیدونم چیکارکنم میترسم قسط هارو بدم ماشینمم همچنان توی توقیف بمونه پول کمی هم نیس 120 میلیون باید بدم درواقع چهارتا سکه، بنظرشما از توقیف درمیاد یانه؟ من هم ماشینم بره هم پولم بیچاره میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع دو شکایت یکسان بوده و از خواب دعوای پرونده ها برابر می توانید به اعتبار امر مختوم درخواست رد دعوا را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما احساس تان را پرداخت کنید میتوانیم بابت رفع توقیف خودرو درخواست دهید با توجه به اینکه تنها وسیله امرار معاش شما باشد، مثل کار در اژانس ، رفع توقیف میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کلمه ابتدای پاسخ اقساط است که به اشتباه احساس نوشته شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین اگر توقیف شده باشد کاری نمیشه کرد و از طریق مزایده به فروش می رود و به حساب زوجه پرداخت می شود.
مگر اینکه زوج ثابت کند خودرو وسیله امرار معاش است که در این صورت رفع توقیف می شود.

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
ماشین همچنان توقیف میماند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دلیل این که ماشین از مستثنیات نمی باشد رفع توقیف معنی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر بابت مهریه توقیف شده آزاد نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر از خودرو ، رفع توقیف ‌نخواهد شد

خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و توقیف خواهد شد مگر وسیله امرار معاش باشد