مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کد ملی

سلام وقت بخیر
5 سالی میشه که چند فقره چک برگشتی از شخصی دارم . حکم جلبشو دارم ولی متاسفانه موفق نشدم پیداش کنم
گفتن با مسدودی کد ملی میتونم طلبمو زنده کنم
فقط میخواستم بدونم برای مسدودی کد ملی باید مبلغ طلب بالا باشه یا فرقی نمیکنه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا درمبالغ بالا و جرایم مالی سنگین کد ملی مسدود میشود ولی شما در هر صورت میتوانید درخواست کنید تا قاضی تصمیم گیری نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در حال حاضر انجام نمی‌شود مسدودی و وجاهت قانونی مسدودی کد ملی ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید

ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد و بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص مسدود نمودن کارت ملی با قاضی می باشد در خصوص مسدود نمودن کارت ملی بین قضات اختلاف است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید مرجع رسیدگی کننده با این درخواست موافقت کند