مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات کد ملی

با سلام و خسته نباشید. بنده در سال 93 تا 96 در شرکتی کار میکردم که حسابدار این شرکت بودم. و تمامه پولهای این شرکت بحساب من میومد. و این شرکت ورشکست شد و طرف به خارج از کشور فرار کرد. ولی هیچ ردی ازش ندارم. ساله 95 فکر کنم با یه آقایی سر یه معامله به توافق نرسیدن. 41 میلیون این آقا مثله اینکه خورد خورد زده به حسابه من. و الان از من شاکی شده است و حکم کلاهبرداری برای من زدن. بدون هیچ گونه نامه ای که برای من بیاد و غیابی حکم گرفتن. آیا من میتونم واخواهی بزنم. کد ملیم باز بشه. یا خیر؟ یا وکیل کاری برای من میتونه انجام بده. ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

بله می‌توانید واخواهی کنید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

البته .حکم غیابی قبل اعتراض هست.وکیل بگیرید حتماکمک میکنه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید واخواهی کنید و از طریق شعبه ای که دستور داده موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما واخواهی نمایید
و شما باید به صورت دقیق و با ارائه مستندات و دلایل از خود دفاع نمایید تا از شما رفع اتهام گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم غیابی است می بایست واخواهی نمایید فقط وکیل دادگستری می توانید اختیار نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام واخواهی کافی نیست شما اگر حکم کلاهبرداری قطعی بگیرید حبس دارید به علاوه رد مال و به علاوه جریمه نقدی به همان میزان و سابقه کیفری هم برای شما لحاظ می‌شود جای هیچگونه ریسک و اهمال کاری وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازمه جرم کلاهبرداری ، مانور متقلبانه و تحصیل مال است . که هیچ یک از موارد مورد اشاره ، تحقق نیافته است . بنابراین شکایت مطروحه با قرار منع تعقیب مواجه خواهد شد .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

واخواهی اگر قبول شود اجرای حکم متوقف می شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
باید برائت بگیرید یا خود را معرفی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای غیابی است می‌توان واخواهی کرد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

برای رفع ممنوع الخدماتی اولین گام مراجعه به اداره ثبت احوال می باشد تا مشخص گردد اداره ثبت احوال به دستور چه مقامی شخص را ممنوع الخدمات نموده است.
2- پس از تعیین مرجع و مقام دستور دهنده، با مراجعه به مرجع مذکور می توان نسبت به رفع علتی که سبب ممنوع الخدماتی گردیده است اقدام نمود.
در صورتی که اداره ثبت احوال در خصوص اعلام مرجع دستور دهنده با شما همکاری ننماید ابتدا به دفتر كل دادگستري استان يا شهر خود مراجعه نموده و با كد ملي ببينيد چه پرونده اي و در کدام شعبه علیه شما طرح شده است که سبب ممنوع الخدماتی شما گردیده و پس از آن با مراجعه به شعبه مذکور اقدامات لازم را جهت رفع ممنوع الخدماتی خود انجام دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر رای غیابی صادر شده در مهلت قانونی میتوانید دادخواست واخواهی ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید واخواهی نمایید