مشاوره حقوقی رایگان - قفل شدن کد ملی

با سلام. من یکماه پیش تصادف کردم الان که برای کارای خسارت دادن به بیمه رفتم گفتن کد ملیت مسدود شده ضمنا من یک پرونده مالی قدیمی دارم شناسنامم هم قدیمیه از کجا بفهمم که چرا کد ملیم قفله...اگر از طرف طلبکار باشه ایا میتونه در مورد کار بیمه هم قفل کنه با سپاس

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مسدود شدن کد ملی شامل تمامی خدمات اجتماعی میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مسدود کننده میتوانید استعلام بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کد ملی را برای جرایم غیر فعال میکنند برو داخل ثنای خودت ببین کجا محکوم شدی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

مسدود شدن کد ملی شامل تمامی خدمات اجتماعی می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ابتدا تکلیف پرونده سابق مشخص گردد و مبلغ محکوم به را پرداخت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به واحد اجرای احکام مراجعه نماید ارگانی که این اقدام را انجام داده از آنجا پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در حال حاضر چیزی تحت عنوان قفل بودن کد ملی نداریم بابد هرچه زودتر رفع توقیف شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متولی مسدود بودن کد ملی، اداره ثبت احوال است. همچنان که برای مسدود بودن حساب بانکی، متولی بانک است. به همین دلیل برای این که متوجه شوید علت دقیق مسدودیت کد ملی شما چیست باید از طریق اداره ثبت احوال محل سکونت خویش پیگیری بفرمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره ثبت احوال محل مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دفتر خدمات قضایی ثنا ثبت نام کنید و لیست پرونده های احتمالی خود را چک کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مسدود شدن کد ملی، یعنی این که هیچ خدمات اجتماعی و بانکی وغیره به صاحب آن داده نمی شود .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثنا میتوانید پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت عدل ایران بخش اطلاع رسانی در خصوص پرونده های مختومه شه و مختومه نشده برسی نمایی ببینید چه پرونده ای داشته اید که منجر به صدور این رای شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما ممنوع الخدمات شده باشید امکان پیگیری در بیمه وجود نخواهد داشت
و از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان دارد باید به مرجع دستور دهنده مراجعه شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتر است با مراجعه به سازمان ثبت احوال و یا بانک مرکزی اطلاعات بیشتری درباره وضعیت کد ملی خود کسب کنید. همچنین، در صورت داشتن پرونده مالی قدیمی، بهتر است با مراجعه به دفتر قضایی و یا وکیل خود، اطلاعات بیشتر درباره وضعیت قانونی خود کسب کنید. در مورد قفل شدن کار بیمه نمی‌توان نظر دقیق داد، زیرا به عوامل مختلف بستگی دارد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حتما جایی سابقه محکومیت کیفری دارید �گیری کنید از نهادهایی که می‌دانید طرف پرونده شما بوده اند و امکان قفل شدن کد ملی از جانب آنها بوده

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از ثبت احوال پیگیری نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

مسدودی کدملی غیرقانونی هست به مرجع مربوطه مراجعه و پیگیری کنید.