مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

برادرم به خاطر دعوا و چاقو کشی زندانه گفتند وثیقه میخواد میخوام سند خونه رو وثیقه براش قرار بدم اگر بیاد بیرون و دوباره با همون فرد دعوا کنه برای سند مشکلی پیش میاد یا نه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر اما اگر حضور پیدا نکند سند فروش می رود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید در زمان مقتضی برادر تان را معرفی کنید تا وثیقه تان آزاد شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
چنانچه خود را معرفی کند جای نگرانی نیست برای شما و سند مربوطه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر مشکلی از این جهت پیش نمیاد.
ولی اگر بیاد بیرون و در صورت احضار خودشو معرفی نکند وثیقه به نفع دولت ضبط می‌شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تا زمانی که داخل باشه سند شما آراد میشه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اخذ وثیقه جهت معرفی متهم به مرجع قضایی در خصوص همان پرونده است ، ربطی به ارتکاب جرم جدید ندارد .

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
وثیقه صرفاً جهت همین پرونده و ضمانت احضار یه دادگاه هست که هر وقت دادگاه اون رو خاست حاضر شود در غیر این صورت سند شما ضبط میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر اگر در صورت ابلاغ مقام قضایی حاضر نشود مشکل ایجاد میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ار زمان مرجع مذکور ایشان را دعوت نماید خودرا معرفی کتد