مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام.
سوالم ازکارشناسان محترم اینکه بنده دردادگاه حقوقی محکوم ب پرداخت دین شدم وباپیگیری مستمر ادله ای علیه طرف مقابل خود پیدا کردم که این ادله نشانه کلاهبرداری این شخص که بنده رادردادگاه حقوقی محکوم کرد.پس ازکارشناسی ورای بازپرس دادسرای شعبه ششم ساری وکیفرخواست بنفع بنده رای بازپرس محترم به شعبه یک دادگاه کیفری استان ارجاع شده.
سوالم ازحضرات عالی این است.رای بازپرس باتاییددادستان درنظرقاضی شعبه چقدرتاثیردارد؟لازم بذکراست این فرددریک شبکه کلاهبرداری همکاری داشته است.ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است . و به نحو دیگر این سوال طرح شده است . که قبلا و در گذشته به این پرسش ، به شکل کامل و جامع پاسخ داده شده است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده متهم به حداکثر مجازات محکوم خواهد شد.
توجه داشته باشید که سوال شما تکراری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و در صورت فقدان هر کدام از این عناصر جرم مربوطه کلاهبرداری نیست و بلکه یا باید در مسائل حقوقی آن را پیگیری کرد یا با جرائم دیگر وصل است برای همین موضوع پیدا کردن عنوانه مجرمانه تخصصی است و این راحتی نیست که عملی را کلاهبردای بدانیم.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
موثر است و تاثیرگذار

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با وجود صدور کیفرخواست هم، تشخیص اثبات ارتکاب جرم با دادگاه رسیدگی کننده می باشد ،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید دادنامه صادره مطالعه گردد