مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی و فریب دختر و بد بین کردن او نسبت به پدر

چند روز پیش با زنم بحثمان شد بدلیل اینکه با دلیل بهش فهماندم که وقتی من سر کارم اون رفته بیرون و به دروغ گفته خونه مامانم هستم یا مادرش به دروغ میگه اینجاست و خوابیده اما من سر زده رفتم در خونه شون دیدم از بیرون اومده وقتی اینها را بیان کردم و دلیل را خواستم یکدفعه زد زیر فریاد و گفت روانی تو دیوانه ای میخواهی منا خفه کنی من زدم بیرون از خانه تو پله ها بودم که گفت خفه ام کردی بعداز رفتن من زنگ زد 110 وهمین چیزهارا بیان کرده من برگشتم دیدم خانه یکم بهم ریخته وبچه را با خودش بدون اجازه برده خونه مامانش وقتی زنگ میزنم به دختر 8 ساله ام گفت میخواستی مامان را خفه کنی و جایش مانده روی گلویش من تعجب کردم. از بس بهش گفته اند بابات مقصره و من رابه یک جانی و دزد تشبیه کردند ، با من بد صحبت می‌کنه و میگم میام دنبالت بریم بیرون یا ببینمت میگه نه من از دستت ناراحتم نیا دنبالم تو مامان را میخواستی خفه کنی و من ازت بدم میاد و میخواهی من را بدزدی .چیکار کنم به زور برم دنبالش گریه می‌کنه و اذیت میشه منم از دوریش دارم میمیرم چیکار کنم. آخه میترسم از شغل پدرش که نظامی است و اشناهاشون که تو کلانتری است سوۀ استفاده کنه من فقط رفتم شکایت کردم بدون اجازه خود و فرزندم رفتن خونه باباش البته بابا مامانش اومدن بردنش

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که کلیه مدارک مربوط به سوال مطروحه مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا اظهار نظر دقیق حقوقی و در خور ارائه شود تا مساله حقوقی مرتفع شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همسرتان منزل مشترک را ترک کرده است شما می توانید؛
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارید و قصد طلاق ندارید بهتر است خودتان یا از طریق بزرگتر ها اقدام کنید و دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر امکان حل فصل به صورت دوستانه وجود ندارد و یا اینکه قصد طلاق دارید بدوا برای زوجه اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که منزل مشترک را ترک کرده اید و درخواست کنید که ظرف یک هفته به منزل مشترک بازگردد
اگر برنگشت می توانید مجدد به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به تمکین بدهید.
با اخذ حکم الزام به تمکین به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد
از طرفی برای طلاق نیز نمی تواند بدون دلیل اقدام کند و در نهایت حاضر به توافق خواهد شد.
از طرفی اگر حکم الزام به تمکین بگیرید می توانید با اخذ گواهی نشوز دا‌دخواست ازدواج مجدد بدهید.
اینکه آشنا داره و... نیز نترسید به هر حال شما باید هر اقدام قانونی که لازم باشه باید انجام دهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با روانشناس و مشاورين خانواده صحبت نماييد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با توجه به حساسیت موضوع مشاوره هماهنگ کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست ملاقات فررند مشترک به دادگاه خانواده تقدیم نمایید، در ضمن حضانت فرزند دختر تا 9 سال تمام با شما می باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار حقوقی ، نیاز به بررسی جزئیات است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست الزام به تمکين و ملاقات فرزند ارائه کنید