مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کارشناسی

باسلام خسته نباشید
در پرونده حقوقی بعد از دریافت نظریه کارشناس در وقت مقرر اعتراض ثبت کردیم متاسفانه قاضی قبول نکرد و رای صادر کرد ایا چنین حقی دارد یا تخلف حساب میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اصولا تا دو بار اعتراض قبول میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید اعتراض نمایید و درخواست هیات ‌کارشناسی 3 نفره را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید اگر دادگاه تجدیدنظر لازم بداند موضوع را به هیأت سه نفره ارجاع میده .
البته پرونده را برمیگردونه شعبه بدوی تا ارجاع بشه به هیات کارشناسان

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با دادگاه است، می توانید به رای دادگاه در مهلت قانونی اعتراض و تجدیدنظرخوهی نمایید .

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله
قاضی می‌تونه به هیات بالاتر ارجاع ندهد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

ارجاع امر به کارشناسی از اختیارات دادگاه و جهت کمک به قاضی در کشف حقیقت هست قاضی در صورتی که نیازی نبیند میتواند از ارجاع به کارشناسی خودداری کند