مشاوره حقوقی رایگان - متوقف شدن اجراییه

با عرض سلام و احترام
آیا اشتباهی که از شورای حل اختلاف بوده بخاطر اینکه پیامک رأی برای بنده بیاد اجراییه صادر کرده وبنده به دادگاه رفتم و اجراییه رو متوقف کردم بدستور قاضی، اگر بعد از چندماه دوباره اجراییه بجریان بی افتدآیا برای متهم پیامک میاد یا خیر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در روند رسیدگی پرونده وارد شوید و اطلاعات لازم کسب کنید .بله پیامک میاد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله پیامک میآید ولی بهتر است حضورا هم پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قاعدتا پیامک خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه پیگیری کنید.
توضیحات شما واضح نیست

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

پیامک اطلاع رسانی تاثیری ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما دقیق طرح نشده است اگر مراحل قانونی را طی نکرده باشد از ناحیه مدیران دفتر قصوری رخ داده باشد اجراییه قابیلت پیگیری ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در صورت اجرای مجدد برای محکوم پیامک ارسال خواهد شد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ اجرائیه برای محکوم علیه جهت اجرای حکم ابلاغ خواهد شد . اما متاسفانه به دلیل اشکالات سیستمی و نرم افزاری و سخت افزاری که وجود دارد ، برخی اوقات ابلاغی صورت نمی گیرد . بنابراین بهتر است که به صورت حضوری ، پیگیر موضوع باشید و صرفا اکتفا به ابلاغ الکترونیک نکنید .