مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک مشاع تجاری

آیا اینجانب با سند ملکیت تجاری خود در یک مجموعه 40عددی تجاری که همه مغازه‌ ها همانند من سندملکیت 6دانگ تفکیکی تجاری دارند.
من میتوانم مانع افرادی که می‌خواهند ملک مشاعات را اجاره کنند از نگاه قانونی جلوگیری به عمل بیاورم

پاسخ ها :

یک وکیل

اجاره ملک مشاع نسبت به سهم مالک ایرادی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله تصرف در مشاعات منوط به رضایت سایر شرکا و مالکین مشاعی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشاعات را بدون اجازه تمام مالکین نمی توان اجاره داد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشاعات متعلق به همه است و مشاعات قابلیت واگذاری یا اجاره ندارد مگر با رضایت کلیه مالکین

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

مشاعات متعلق به همه ی مالکین هست و مدیر ساختمان با رای اکثریت مالکین اقدام به تصمیم گیری میکند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تصمیم گیری در مورد مشاعات باید با توافق تمام ساکنین باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم هست ولی اگر هر یک از افراد سند تفکیکی دارند نسبت به اجاره سهم خود مختارند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تصرف به هر شکل در مشاعات می بایست با رضایت کلیه مالکین باشد . البته اگر هیئت مدیره دارید و مجموعه دارای اساسنامه می باشد ، ملاک تصمیم اساسنامه و تصمیم هیئت مدیره است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مشاعات متعلق به همه است وقابل واگذاری نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصولاً باید همه مالکین رضایت بدهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مانع شدن برای عدم اجاره ملک مشاعات ، لازم است که حتی یک نفر از شرکاء راضی نباشد . که شما الان ، یک نفر از شرکاء هستید که می توانید مانع به اجاره رفتن ملک مشاع شوید .