مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرار

خواهرم سهم الارث خود از ملك پدرى كه برادر و مادرم دران زندگى مى كنند، مطالبه نمود برادرم مبايعه نامه اى جعلى را مبنى بر خريد ملك ازتمام وراث را ارائه كرد كه باشكايت خواهرم اثبات شد امضاى خواهرم دران جعلى است البته بنده و ساير وراث نيز ميدانستيم امضاهاى ماهم جعلى است اما در دادگاه رسيدگى به سهم الارث خواهرم قاضى اعلام كرد چنانچه شما از جنبه كيفرى جعل امضاها گذشت نكنيد برادرمان به حبس محكوم ميشه ما هم بعلت بيمارى صعب العلاج برادرمان به قاضى اعلام كرديم نسبت به جعل امضاهايمان شكايتى نداريم و درضمن ملك فعلا درتصرف مادروبرادرمان است و خواهرمان بايد از او مطالبه سهم الارث كند اما قاضى بابرداشت غلط يا شايدبراى صدور دستور عدم تعقيب درصورتجلسه سازش خواهرم نوشت باقى وراث اقرار كردند سهم الارث خود را به برادرشان واگذاركردند و ازما امضاگرفت و برادرمان بعداز ٣ ماه فوت شد حال وراث او به استناد اين صورتجلسه از دادن سهم الارث ما خوددارى مى كنندو دادگاه نيز اعلام مى كنه طبق اين اقرارنامه شماها حقى نداريد. ايا راه قانونى براى ابطال اون صورتجلسه هست؟ ماحاضريم قسم هم بخوريم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اگر چنین اقراری نکرده بودید باید در همان زمان اعتراض می‌کردید و عدم پیگیری شما به ضرر شمابوده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی باید مفاد اقرارنامه مطالعه گردد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد متن مربوطه حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

صورتجلسه تنظیمی در دادگاه رسمیت دارد ، مگر خلاف آن ثابت گردد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر. چیزی که گفته اید و آنچه در صورتجلسه دادگاه امضاء شده باید تحت عنوان جعل معنوی شکایت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی لازم است که تمامی اسناد ، مدارک و مستندات پیرامون موضوع مطروحه ، مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد .