مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش خودرو

با سلام من به بردارم یک وکالت فروش خودرو بلاعزل دادم تا خودرو من بفروشه حالا مشخص شده که برادرم ممنوع المعامله هست با اینکه برگ سبز ومدارک ماشین به اسم من هست دوتا سوال دارم
1. ایا برادر من میتواند کار فروش خودرو را با این وکالت نامه انجام بدهد واگر بخواهیم انجام بدیم راهکار قانونیش چیست
2.در مراکز تعویض پلاک ممنوع المامعله بودن فروشنده کنترل میشود اگر متوجه بشن برادرم ممنوع المعامله هست چه اتفاقی می افتد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
خود شما میتوانید سند مالکیت خودرو و پلاک خودرو را انتقال بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خودتان اقدام نمایید و یا به شخص دیگری وکالت دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
می‌توان نامه ای گرفت برای چند روز ممنوع المعامله ای رفع شود هر چند اختلاف رویه وجود دارد...

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

افراد ممنوع المعامله حق انجام معامله را ندارند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ممنوع المعامله باشد امکان تعویض پلاک وجود ندارد.
می توانید از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درصورت ممنوع المعامله بودن نمی‌توانند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ممنوع المعانله باشد نمی‌تواند اقدام به تعویض پلاک و فروش کند اگر شما حق فروش را از خودتان سلب نکرده آید میتوانید فروش را انجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام علت ممنوع المعامله بودن او را بررسی و رفع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ممنوع المعامله بودن تمامی معاملات را شامل می شود . چه شخص برای خود معامله ای را به انجام برساند ، چه از شخص دیگری ، وکالت به معامله داشته باشد . در هر صورت مشخصات برادر شما در مراکز تعویض پلاک ، مورد ارزیابی خواهد گرفت و در لیست ممنوع المعاملات ، مشخص خواهند شد .