مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن ارث

سلام و عرض ادب
سوالی داشتم،آیا فردی که ممنوع المعامله است میتواند ارث خانه پدریش را به برادر یا خواهرش ببخشد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به ممنوعیت رسمی خیر

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ممنوع المعامله یعنی اجازه هیچ نوع معامله‌ای از جمله بخشش صلح یا فروش و غیره را ندارد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

با دروود
افرادی که از سوی دادگاه و مراجع قضایی به‎دلیل ارتکاب جرایم یا محکومیت‎های مالی و سایر ممنوعیت‎های قانونی، ممنوع‌المعامله شده‎اند و در برخی موارد اموال‎شان نیز توقیف می‎شود، حق انجام هیچ‎گونه معامله در خصوص اموال و املاک خود را بالاخص در دفاتر اسناد رسمی نخواهند داشت.