مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب و ورود به منزل اشتباه

سلام مدتی پیش ماموران در صبح اول وقت به داخل منزل من ریختند و در حضور فرزندان و همسرم من را بازداشت کردند و به کلانتری بردند بعد از رفتن به دادگاه مشخص شد که شخص شاکی نام من را با نام برادرم با علم قاطی کرده و حکم جلب گرفته در ضمن این پرونده مدتها پیش به علت گواهی محضری که شاکی داده بوده مبنی بر اینکه روی این چکها هیچ حق و حقوقی ندارد مختومه بوده در عین حال قاضی و کارمندان شعبه بدون فرستادن ابلاغیه این حکم ورود به منزل و جلب را صادر کرده اند لطفاً راهنمایی بفرمایید برای احقاق حق چه شکایتی و در کجا باید انجام دهم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از قاضی در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید و ان مامور را به سامانه 197 گزارش دهید و شکایت تنظیم کنید