مشاوره حقوقی رایگان - جلب اشتباه

بنده در شهر بانه به خاطر پرونده ای محکوم به پرداخت جریمه شدم و به محض صدور حکم اقدام به پرداخت نمودم بعد از چند ماه خودم که ساکن مراغه هستم یکروز مامور امد در خانه با حکم جلب که بعد از مراجعه دیدم همان پرونده که تمام شده اشتباه فرستادن من باید از کی شکایت بکنم به خاطر ابروریزی در اپارتمان و محله با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میتوانید از قاضی اجرای حکم طرح شکایت در دادسرای انتظامی قضات مطرح کنید