مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی پرداخت 5 سکه اول مهریه

من توسط دادگاه محکوم شدم که 5 سکه اول بدهم و هر 12 ماه یک سکه بدهم من اون 5 سکه ابتدا را ندارم ایا باید بروم زندان و وقتی داخل زندان هستم بگویم برام اعسار بگذارند برای 5 سکه؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید
اگر رای قطعی صادر شده باید پرداخت کنید و یا اینکه جلب می شوید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير ضمن رسيدگي ميتوان اعسار داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را اقامه نمایید و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که نسبت به آن 5 سکه هم اعتراض بزنید ؛ در متن لایحه اعتراضی به عدم تناسب 5 سکه ابتدایی با هر سال یک سکه اشاره کنید . چون در حقیقت هر سکه که 30 میلیون است و 150 میلیون ابتدا بدهید ، منصفانه نیست و دور از عدل است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تقسیط شده است دیگر اعسار معنی نمی‌دهد می‌بایست تعدیل مطرح کرد که اصولا نسبت به پیش قسط پذیرفته نمی‌شود
آرا صادره باید بررسی شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت تعدیل اقدام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پس از قطعی شدن رای دادگاه دوباره می توانید دادخواست اعسار تقدیم دادگاه نمایید ، تشخیص قبول یا جلب با دادگاه می باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله زندان میرید و داخل زندان میتونید تعدیل را درخواست کنید

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
الزاما نیاز به زندانی شدن شما نیست
اما بهتر هست زندان بروید تا بهتر ادعای شما را بپذیرند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه باید از داخل زندان تقاضای تعدیل شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می‌بایست تعدیل مطرح کرد که اصولا نسبت به پیش قسط پذیرفته نمی‌شود بهتر است یک وکیل برای شما لایحه بنویسد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما دادخواست تعدیل اقساط مهریه تقدیم دادگاه کنید و اعلام کنید که توانایی پرداخت این تعداد سکه باتوجه به افزایش قیمت سکه را ندارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما قبل از بازداشت میتوانید دادخواست اعسار و تعدیل تقسیط دهید