مشاوره حقوقی رایگان - پیش پرداخت مهریه

سلام
برادر من اعسار گرفته و 2ماه پیش طلاق گرفت و حالا حکم پیش پرداخت 20سکه و هر6ماه1سکه اومده؛1-هیچ اموالی نداره2-بیکار هست3-یک خودرو مدل 81داشت که توقیف کردن 4-زوجه مدرک آورده که گردش مالی 1سال و نیم قبل ازدواج 1میلیار و خورده ای بوده؛ در صورتی که قانون گفته گردش مالی تا1سال قبل دادخواست مهریه؛ ایا قاضی باتوجه به اون گردش مالی حکم داده و آیا قانونی هست و جای اعتراض داره؟ چون توان پرداخت پیش قسط رو ندارن.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانند درخواست تعدیل ارائه نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در فرصت باقیمانده به رای اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل