مشاوره حقوقی رایگان - رأی تجدید نظر چیست

باسلام برای من دادگاه برای مهریه 20 سکه پیش پرداخت و هر4ماه یک سکه بریده است
اما من توانایی مالی پرداخت پیش پرداخت را ندارم و حتی قسط هاشو اعتراض کردم و هیچ درامد دولتی هم ندارم و پاسگاه محل هم تحقیق کرده یاتوجه ب این اوضاع چ مقدار ممکنه کم بشه با اوضاع سکه ی الان
و سند گذاشتن ک اومدم بیرون سند کی ازاد میشه و جواب دادگاه چی میتونه باشه
باتشکر از عزیزان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رای دادگاه غیر قابل پیش بینی است اگر اعسار پذیرفته شود زندان شما منتفی واقساط متعادل تر میشود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رای غیر قابل پیش بینی است.درنهایت اگر پذیرفته شود اقساط متعادل میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست اعسار و تعدیل تقسیط دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از حکم دادگاه تجدیدنظرخواهی کنید یا تعدیل مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اقساط کمتر خواهد شد

و شما میتوانید دادخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما را

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد