مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

با سلام
یک قطعه زمین کشاورزی با قباله عادی و امضای معتمدین و شورای محل توسط آقای برادرم خریداری گردیده و در سال 1377 به اینجانب واگذار شده عین متن واگذاری این گونه است ( زمین خریداری شده از آقای ... را به آقای .... (من) واگذار نمودم و از این تاریخ حق ندارم در مورد آن ادعایی داشته باشم ) امضا
و تا کنون این زمین را به همراه چند هکتار زمین دیگر از یک چاه عمیق که در واقع ارثیه پدرم بوده و به من تعلق دارد در اجاره داشته است
در سال 1402 که ملک مورد اجاره را خودم کشت کردم ادعا دارد که این قطعه زمین مال من است و حق کشت نداری
آیا می تواند چنین ادعایی داشته باشد و اگر می تواند من چه کار باید بکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرارداد انتقال زمین به شما ، به صورت صحیح تنظیم نشده است و
و در دادگاه باید اثبات گردد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به متن مورد اشاره ، ملک موصوف ، انتقال یافته است و برادر شما ، اقرار به مالکیت شما کرده است . بنابراین شما ابتدا پیشنهاد میشود که از طریق اظهارنامه، این حق خود به طور رسمی و قانونی اعلام کنید . اگر افاقه نکرد، ابتدا بایستی دعوای اثبات مالکیت را طرح کنید و سپس دعوای خلع ید را مطرح بفرمائید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک نیازمند بررسی دقیق و کامل است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با قاضی رسیدگی کننده با توجه به مدارک وادله طرفین است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد مالکین دارید در صورت مزاحمت می توانید با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ادعا تا اثبات فاصله بسيار است
شما هم شكايت نموده يا دادخواست دهيد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هرکس هر گونه ادعای داشته باشد باید در دادگاه آنرا ثابت کند و شما نیز در مقابل از خود دفاع کنید حال دیگر تصمیم با دادگاه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا از طریق اظهارنامه، این حق خود به طور رسمی و قانونی اعلام کنید . اگر افاقه نکرد، ابتدا بایستی دعوای اثبات مالکیت را طرح کنید و سپس دعوای خلع ید را مطرح بفرمائید .

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
خیر
اگر مزاحم شما شدم دعوای تصرف عدوانی مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است