مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه با یک شاهد

با سلام
زمینی را از پدرم قولنامه ای خریدم خیلی عجله ای ک فقط خودم و پدرم و مادرم بودیم.قولنامه را پد رم با دستخط خود نوشت.هرسه امضا و اثر انگشت زدیم با اسم و فامیل. بعد از یک ماه قولنامه را بردم روستا و افراد. روستایی سرشناس هم امضا کردند ک البته کمی رنگ خودکار فرق کرد.میخاستم بدونم این قولنامه معتبر است؟؟
ضمنا پدرم از نفر قبلی قولنامه ای خریده بود.ایا ممکن است با تعامل مالک قبلی تقلباتی بکنند تا قولنامه من فسخ شود؟؟

پاسخ ها :

خرید زمین با قولنامه دستی اعتباز قولنامه دستی با شاهد قولنامه دستی