مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از دید همسایه به خانه

سلام. منزل بنده ویلایی و در شهرک هست ( خانه های سازمانی قدیمی) و دیوار بین تمامی خانه های شهرک نرده فلزی هست. به دلیل مزاحمت همسایه آیا مجاز به پوشاندن دیوار نرده ای با ورق فلزی یا ایرانیت و ...‌ هستم؟ ضمنا همسایه دید مستقیم به حیاط و داخل منزل ما دارد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید بررسی شود
بنظر منع قانونی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا شهرکها به جهت زیبا سازی و یکسازی دارای قوانین مختص به خود می باشد بنابراین با مسیولین مربوطه مذاکره نمایید
از باب مزاحمت می توانید طرح شکایت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می توانید در طرف قسمت خود بدون تعرض به ملک همسایه پوشش ایجاد نمایید ، در ضمن به اساسنامه شهرک نیز توجه فرمایید .

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر دیوار اختصاصی شما هست بله
اگر هم نه
با اثبات ضرر و گرفتن مجوز بله

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دید قوانین شهرک چه چیزی را میگوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شهرداری شهرک باید پیگیری کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بله امکان پوشش به دلیل حفظ حرمتها و شئونات اسلامی وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قسمت مشاعات نباشد و مانعی برای دید همسایگان ایجاد نکند منعی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ این حق برای شما از منظر قانون ، متصور است . و شما می توانید برای جلوگیری از دید همسایه ، هر اقدامی که تداخل با حقوق دیگر همسایه ها نداشته باشد ، به سرانجام برسانید. النهایه نصب ایرانیت هیچ منع قانونی ندارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اصول و ایمنی را رعایت فرمایید و اجازه‌ی شهرداری را داشته باشید مانعی ندارد