مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به چک و خیانت در امانت

سلام . پدر من آپارتمانی خریداری نموده بود وسند هم به نام پدرم صادر شد . اما چون پارکینگ و انباری و آسانسور را نتوانستندطبق مبایعه نامه تحویل نمایند پدرم مبلغ را پرداخت نکرد تا مشکل را حل کنند.
دو عدد چک دادیم به مبلغ 300 م
(یکی من که چک در مبایعه نامه نوشته نشده به صورت امانتی)
( و یکی پدرم که چک در مبایعه نامه نوشته بود .)
هیچ کدام را ثبت نکردیم .....چون ترسیدیم پول را پرداخت کنیم دیگر به گردن نمیگیرن .....الان طرف شکایت کرده وپرونده در شورا است ......قانونیش چیه بتونیم جلوی چک را بگیریم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زمانی که ملکی خریداری میکنید هرکدام از طرفین موظفند به تعهدات خود عمل کنند و عدم ایفای تعهد فروشنده دلیلی بر عدم ایفای تعهد شما نمیشود
با رویت قرارداد تان میتوانم راهنمایی کنم که شما هم فروشنده را به ایفای تعهدات الزام نمایید و ضمانت اجرای عدم ایفای تعهد هرکدام چیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قرارداد شما باید رویت شود علی القاعده شما می‌بایست پول های بعدی را پرداخت و در قبال عدم تعهد طرف دیگر شکایت می‌کردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مفاد مبایعه‌نامه باید تعهدات اجرا گردد

و مبلغ چک به عنوان سند عادی ، قابل مطالبه است

ولی شما هم میتوانید نسبت به تعهدات طرف مقابل ، دادخواست الزام به انجام تعهدات را مطرح نمایید

و اگر تعهدات غیر قابل اجرا باشند شما میتوانید مطالبه خسارت نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

و با سلام موضوع شما کمی مبهم بیان شده است اما اگر شکایت خیانت در امانت مطرح شود حبس دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه چک بدهید