مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد سر و صدا توسط بچه همسایه

با سلام
بنده در ساختمان 20 واحدی زندگی میکنم،خودم واحد دوازده هستم،واحد 10 دو پسر هشت ساله داره که اصلا فکر همسایه رو نمیکنن،درب ساختمان رو باز میذارن،تو محیط ساختمان آشغال میریزن،درب خونه شون رو محکم میبندن طوری که صداش توی خونه ام میاد،همسایه واحد 16،طبقه بالای خانه ام،میدود و ایجاد سر صدا میکند ،با وجود اینکه چندین بار تذکر دادم به همسایه بابت این مورد ولی اقدام مثبتی انجام نشده،وقت هایی هم که این دو پسر واحد 10،به خانه واحد 16 میرن برای بازی که دیگه سر و صدا بدتر میشه،بنده مادرم بیماری قلبی و اعصاب دارد،نمیدونم دیگه چه کار کنم تا این مشکل حل بشه لطفا راهنمایی ام کنین.با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نی توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت مزاحمت داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان قبلا پاسخ داده شده است بهتر از مسالمت آمیز حل شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید