مشاوره حقوقی رایگان - همسایه آزاری با ایجاد سروصدا

باعرض سلام ما یک همسایه داریم با جمع کردن بچه های کوچه های اطراف به بهانه بازی کردن و ایجاد سروصدای زیاد برای ما شب و روز مزاحمت ایجاد میکند درحالی که کوچه که بچه ها در آن بازی میکنند زمینش را قبلا ما عقب نشینی کرده ایم و حدود 60 کوچه کنونی حاصل عقب نشینی ما میباشد ما همسایه مذکور حدود ده سال سر این قضیه بحث و دعوا داریم و به خاطر احترام همسایگی اقدام قانونی نکرده ایم شما چه پیشنهادی میکنید. باتشکر

پاسخ ها :

ناهید نورشرق

سرکار خانم ناهید نورشرق:

با سلام چنانچه کوچه از پلاک رها شده باشد میتوانید آن ر ا مسدود کنید البته به شرطی که بن بست باشد

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
میتونین با طرح دعوی علیه همسایتون از مزاحمتش جلوگیری کنید